top of page

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN VOOR ONZE AUDITIES?

lijn_dunner.png
lijn_dunner.png

ZANG

SPEL

DANS

Schermafbeelding 2021-03-05 om 20.04.34.
Schermafbeelding 2021-03-05 om 20.13.06.
Schermafbeelding 2021-03-05 om 20.07.01.
lijn_dunner.png
lijn_dunner.png
lijn_dunner.png
lijn_dunner.png

Natuurlijk horen we allereerst graag je stem! 

Tijdens de auditie zing je 1 nummer dat je goed ligt. Hierbij zal Ruud je op de piano begeleiden. Na je aanmelding ontvang je van ons een paar opties van zangnummers waaruit je kunt kiezen. Van deze nummers hebben wij de bladmuziek. Wij werken niet

met karaokebanden!

In een musical wordt er uiteraard veel geacteerd. Los van het feit dat we in de opstart van het jaar met leuke speloefeningen aan de slag gaan, is het voor ons prettig om te weten wat je startniveau is. Hiervoor leer je een dialoog uit je hoofd. Samen met een andere auditant zeg je de teksten op en laat je jouw acteerkunsten zien! Het kan zijn dat je nog een opdracht krijgt van onze regisseuse

tijdens het acteren. Zorg altijd dat je

de tekst goed uit je hoofd kent!

Ben je goed door de zang- en spelauditie heengekomen, dan nemen we als laatste onderdeel nog een dansauditie af met de andere auditanten. Hiervoor hoef je niks voor te bereiden. We gaan lekker bewegen om te kijken hoe goed je ritmegevoel is. Je mag gewoon vragen stellen wanneer je het even niet meer snapt! 

We kijken naar je 'pick up' -hoe snel je de pasjes oppikt- en naar de uitvoering van de dans. Soms doet een lach al wonderen!

Voor de deelname aan de auditie is een bijdrage verschuldigd van €25 als borg. Na de audities zal dit bedrag worden geretourneerd/verrekend. Let op: de borg wordt geretourneerd/verrekend indien er daadwerkelijk aan de auditie is deelgenomen.

bottom of page